DJ's & Tyrolerpiger
Tyrolerbands logo

Danmarks mest autentiske tyrolerorkester

Vi spiller til tyroler bier og oktoberfester

DJ'S & TYROLERPIGER

Bænke er lige så meget til at danse på som at sidde på!!


Det er DJ Bosse's mantra når han skyder en bier fest i gang. DJ Bosse er bestemt ikke en DJ som gemmer sig bag pulten en hel aften, næ det er lige så meget på scenekanten eller ude i blandt gæsterne at det foregår. Han har kørt fester op til kogepunktet de sidste 20 år.


Udover bier/oktoberfester spiller han til store firma-arrangementer, et intimt bryllup eller en fødselsdag hvor den skal have en over hatten. Fælles for alle fester er, at dansegulvet konstant bliver fodret med hits fra de sidste 4 årtier.

DJ BOSSE

DJ Duke, den sande musikkenspinner von DortmunderSchlagsahne.


Med 25 år på bagen, har han al den erfaring der skal til, for at få loftet til at løfte sig ved enhver fest.


Han elsker sin musik, men elsker sine gæster mere. Med en forkærlighed for 70´erne, 80´erne og 90´erne, vil du ikke kunne undgå, at opleve hits fra disse årtier.


Han har spillet til alt fra After-ski og Oktoberfester til bryllupper og jubilæer.


Som man til tider har hørt ham sige:

Nicht lange schnacken, Kopf in Nacken. Tanzen bitte...Proooosiiit!!!!

DJ DUKE

DJ KRIS

Kris Pelkonen er uden tvivl den mest farverige tyroler DJ du kommer til at møde. Han sørger for traditionel tyroler/afterskiing musik blandet godt med de danske og de internationale hits, nye som gamle!


Off auf der tanzfläche!

Tyrolerpigerne er en flok glade piger, der ofte optræder som cheerleaders. Som cheerleaders er de vant til at ”være på” og ved, hvordan man får skabt en god og festlig stemning. Som tyrolerpiger har de selvfølgelig hele outfittet og en masse erfaringer i at skabe stemning. Humøret er oppe, der er smil på læben og fart på, når de danser rundt med gæsterne. Når de ikke danser, servicerer de gæsterne, og sørger for at der bliver fyldt op i glassene og hvad der ellers kan være af opgaver. Det er vigtigt at understrege at pigerne ikke er egentlig serveringspersonale.


Derudover danser de tyrolerdanse, som kan blive danset på scenen med bandet eller nede blandt og med publikum. De har et herligt samarbejde med Tyrolerband.


De vægter højt altid at yde deres bedste, så alle får den bedste oplevelse.


Prisen afhænger af antallet af piger og arrangementets varighed, men kontakt gerne Tyrolerband for et tilbud.

tyrolerpiger
tyrolerpiger
tyrolerpiger
tyrolerpiger

TYROLERPIGER

Copyright © tyrolerband.dk  • CVR.33027990 • Danske Bank Reg.: 0434 Konto: 10768845 • Telefon 2248 7913 •